Karácsony közeledtével előtérbe kerül a kérdés a fejünkben, hogy vajon szeretteinket mivel tudnánk meglepni, mi az a dolog, ami ténylegesen boldoggá teszi őket.

Az oldalon is és a baráti körömben is rengeteg kismamával, anyával van alkalmam beszélgetni. És szinte mindig olyasmi válasz születik, hogy egy kis szabadidő, amit úgy tölthet el az ember, hogy tényleg semmi mással nem kell foglalkoznia, csak önmagával. Amikor egy kis időre saját maga lehet az életének középpontjában. Amikor nincs más, csak Ő.

Van, aki a fodrásznál lazul el, van, aki a TV előtt, van, aki a kertjében, és még lehetne sorolni órákon át. De ami szinte bárhol a segítségünkre lehet egy kis relaxálásban, az szerintem egy csésze finom, gőzölgő tea. Ha kert, ha fodrász, ha a Tv előtt ül az ember, egy finom tea bárhol társunk lehet a kikapcsolódásban.

Ezért jutott eszembe, hogy keresgélek kicsit az interneten, hátha találok egy olyan forgalmazót, akinek a kínálatában többféle, és az se baj, ha egészséges, jótékony hatású tea szerepel. Így jutottam el a Gatamo céghez, akik luxus organic teákat forgalmaznak szerte a világban szálas és filteres formában egyaránt.

Találtam náluk kifejezetten kismamák, vagy szoptatós anyukáknak összeállított teafüvet, a tejtermelés segítésére, de felfedeztem sima gyümölcstea típusokat is, feketét, gyömbéreset és néhány különleges ízvilágú teát egyaránt. Egyszerű emberke vagyok, bevallom eddig nem is gondoltam arra, hogy odafigyeljek arra, hogy mikor milyen teát igyak. Hogy létezik olyan, ami élénkítő hatású, koffein tartalom nélkül, hogy van, amelyik a relaxálásban segít, vagy gyógyító hatása van. Persze annyit tudok, hogy ha fáj a hasam, akkor kamilla teát igyak, néha megkívánom a fekete teát, de általában a gyümölcsteákat szoktam előtérbe helyezni.

Most, hogy utána olvastam kicsit, rácsodálkoztam, hogy mennyi ízvilág létezik a Gatamo teák világában. Bevallom, hogy kicsit el is vesztem a sok információban.

Eddig két ízű teát sikerült megkóstolnom, a Strawberry Oolong (különleges eper ízvilágú), és a Berry dream (ízesített gyümölcskeverék) teákat. Mindkettő nagyon ízletes, igazi élményt jelentett az elfogyasztásuk. De még nincs vége a decembernek, eldöntöttem, hogy minden héten megkóstolok egy másik ízt, persze csakis kényelmesen hátradőlve a fotelomban, egyedül a gondolataimmal.

És hogy ne csak én élvezhessem a Gatamo teák különleges ízvilágát, egy örömhírrel zárom ezt a rövid írást. A Gatamo 40% kedvezményt ad az első 100 Anya csak 1 van kedvelőtől érkezett megrendelőnek. Ha szeretnétek magatokat, vagy szeretteiteket meglepni a tea kollekciójuk bármelyik darabjával, szerintem rendeljetek mihamarabb, és vásárláskor használjátok az:

ANYACSAK1VAN kuponkódot a 40% kedvezményért!

www.gatamo.com

Ajándéknak, vagy önmagatok kényeztetéséért, bárhogy is, az élmény leírhatatlan!